Teamet

Vi består for det meste af 2 entusiastiske personer, til tider med forstærkning fra Alex…


Teamets faste kører er Claus Møller

Claus har været aktiv i motorsport siden år 2000. Med en enkelt fuld sæson som gokartkører i bagagen debuterede Claus i baneløb i Formel 2000 i 2002, og fik en respektabel placering som nummer 5 i DM.

Efter den første fulde sæson i Formel 2000 blev det til nogle år med sporadisk løbsdeltagelse i formelbiler og standardbiler, før Claus igen i 2006 startede seriøst med historisk motorsport og købte en historisk Formel 2000.

I Formel 2000 var Claus en dominerende faktor og vandt over 30 løb i bilen. Udover enkelte løb i en Ford Cortina GT i de historiske rækker, har Claus deltaget i langdistanceløb i Mini Cooper og Opel Kadett. Den meget lettede og ombyggede Opel Kadett fra Team Blitz Racing bød på generel debutsejr på Sturup Raceway, foran meget kraftigere biler.


Teamets tekniske ansvarlige er Rene Vilhelmsen

Rene har været involveret i motorsport i maaaange år, men mest seriøst siden 1998 hvor han tog hul på en lang historik indenfor sportsvognsløb. I mange år var Rene teknisk ansvarlig for en Clubman racer i en svensk løbsserie med afstikkere til nogle af de store europæiske baner. En Clubman er en sportvogn med meget mekanisk greb. Når den er rigtigt sat op, så kører den meget hurtigere omgangstider, end man skulle forvente med en relativt beskeden motoreffekt.

Rene har en alsidig baggrund med stor indsigt i kombinationen af teknologi og mekanik, og er garanten for at bilerne bliver godt forberedte og de valgte løsninger er holdbare og gennemtænkte.

 


Teknisk backup er Alex Frederichsen

Alex udvikler og opfinder smarte løsninger på selv de mest komplekse problemstillinger. Han har været aktiv kører i motorsport i over 20 år i et væld af klasser. Alex har været involveret i drift og udvikling af racerbiler på højeste konkurrencemæssige niveau i Danmark, og han har både været testkører, kørt løb og lagt et stort udviklingsarbejde i teamets Grp. C racer.